söndag 28 oktober 2012

Hmmm... nattsudd och lite nostalgi.

Igår var jag på middag nere på stan med Carro och en annan vän. Det är lite speciellt att vara ute i sin egen gamla hemstad. Allt är sig likt sedan man själv var ute där nästan varje helg... och ändå inte. Nya ställen dyker upp och man vet inte längre riktigt var man ska gå om man ska vara på det "coola" stället, så det kan bli lite hipp som happ. Vi hade inte bokat något bord heller och det var ju lönehelg, så vi fick ta det som fanns ledigt. Det blev bra ändå. Jag menar oxfilé är ju aldrig fel eller ett glas gott rött. Att få sitta i lugn och ro och bara prata och skratta i ett par timmar funkar också. Lite nostalgitripp att ta nattbussen hem och promenera i mörkret samma väg som man gått så många gånger förr. Att dessutom få en extra timme i morse när man nattsuddat lite satt inte heller fel.





2 kommentarer:

  1. Det lät som en helt superb kväll. Och jag suckar lite och blev sugen att gå ut och äta på restaurang genast. :) ( ska värma gårdagens i ugnen )

    kramar och ha nu en fin vecka!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var en jättemysig kväll. Det är ju just kontrasterna som gör det så mysigt.

      Lite rester och soffhäng ena dagen och restauranghäng med goda vänner nästa. Klart du ska ta med dig några goda vänner och gå på restaurang och äta något gott när du får tid.

      Hoppas din vecka blir fin också. Kramar!

      Radera