lördag 15 september 2012

Hmmm... lite stylingtips så man slipper gå med rumpan bar.

Våra kläder behöver matchas med snygga tillbehör för att lyftas ett extra snäpp till.

Till klänningar och kjolar behövs snygga strumpbyxor och tajts till hösten och vintern. Här kommer lite tips på snygga heltäckande strumpbyxor från Lindex som matchar våra klänningar perfekt.


Strumpbyxa från Lindex 59,50 kr
Strumpbyxa från Lindex 59,50 kr
Strumpbyxa från Lindex 59,50 kr
Strumpbyxa från Lindex 59,50 kr














Väskor kan man inte heller få för många av. Dessa passar perfekt till Peplumklänningen från Fever. Väskorna är från Lindex.

Väska från Lindex 199 kr
Väska i skinn från Lindex 499 kr





































































































2 kommentarer:

  1. hej,hittade er blogg via Lindex, och tyckte den var kul. Har en fråga; vad har hänt med er webshop? när jag går in på memelie.com får jag upp en sida som konstaterar att 'webshopen är inte tillgänglig' Litet tråkigt, när jag nu blev sugen på att se vad ni erbjuder (när allt Missoni nu redan var utsålt...)

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Vad kul att du hittat hit!!! Vår webshop öppnar nu på måndag den 1 oktober, men vi håller på och fixar det sista, så därför är den inte tillgänglig ännu. Men håll utkik för det kommer att vara lite öppningserbjudanden och nån liten tävling här på bloggen. Våra märken är Emmy, Fever London, Ruby Belle, Trollied Dolly och Lola Ramona. Du kan söka på dessa på bloggen så kommer du att få upp lite smakprover så länge.

    Kram Memelie!!!

    SvaraRadera