lördag 29 september 2012

Hmmm... det är inte klokt, men det är dags! På måndag öppnar MEMELIE.COM!!!!!!

Här går humöret från skrik å panik i torsdags kväll då vi fortfarande inte hade klart med kortbetalningsleverantör pga sega svar och knöl från den leverantör vi tänkt och sedan ett yihaaa!!! när vi helt enkelt ansökte hos en annan leverantör via internet och de löste det på mindre än ett dygn. Så nu funkar allt sånt och imorrn ska en sista genomgång av alla flikar under administratörsdelen av vår webshop göras och sedan ska det vara klart. Eller? Hoppas vi? Tror vi? Jo, det är det nog. Hoppas nu bara att allt funkar när det är skarpt läge.

Wiiiii!!!!! Vi har en webshop!!!!!! Å det är verkligen på riktigt!!!!!!

Det känns SÅÅÅÅÅ spännande och samtidigt så kommer det nog att bli lite tomt... för mig. Men D längtar. Fy tusan vad han har tyckt att jag varit trist det senaste när all min vakna tid gått åt till telefonsamtal med Carro och leverantörer av olika slag och sedan datorn och pill med webshopen. Men som sagt på måndag smäller det!!!! Det ska bli sååå kul!!!

Självklart är vi jättenervösa över hur det ska gå! Kommer ni att gilla de kläder vi valt ut lika mycket som vi? Kommer någon att handla av oss? Kommer våra potentiella kunder att hitta oss? Ja, jösses vad tankarna snurrar.

Men som sagt, from måndag kommer det inte längre att stå att det är en otillgänglig webbutik på adressen MEMELIE.COM utan ni kommer att hitta in till oss och kunna surfa runt bland våra varor.

För att fira tillsammans med er att vi äntligen öppnar så kommer vi ha ett öppningserbjudande till alla våra kunder. Se här!!!!!


Så lägg nu MEMELIE.COM på minnet och besök oss på måndag och framöver. Vi ser fram emot att få skicka fina paket till er med kläder, skor och väskor som kommer att lysa upp höst- och vintermörkret och få er att känna er lika kärleksfullt och noga utvalda som våra kläder. Varmt välkommen till oss!

Å snälla alla ni fantastiskt gulliga vänner som vi har och alla nya bekantskaper som vi kommer att få. HJÄLP TILL ATT DELA DETTA INLÄGG VIDARE PÅ FACEBOOK! Det vore en helt ovärderlig hjälp för oss! Gilla gärna vår sida också. Snart blir det tävling med fina priser på sidan!!!

2 kommentarer:

  1. Wii wiii wiii. Är det i morgon? HUr känns det i magen? .)
    Jag är väldigt nyfiken på vad ni kommer för att sälja för märken och varor....
    Ska bli kul att se!
    Kramar och grattis och superlycka till!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är äntligen i morgon och det är så nervöst och pirrigt i magen, så det är nåt helt sanslöst. Fjärilar räcker inte, det är nåt mycket större som fladdrar och en hel svärm dessutom. Vi kommer att sälja Fever London, Ruby Belle, Emmy design, Lola Ramona och Trollied Dolly nu till att börja med. Till våren och sommaren lägger vi till Blutsgeschwister och förhoppningsvis något mer spännande märke.

    Tack snälla du!!! Kramar tillbaka!!!!

    SvaraRadera