lördag 26 januari 2013

Hmmm... Wasabichoklad, hur i... tänkte denna produktutvecklare

När vi var i Berlin och hade vandrat omkring en hel dag i mässhallarna... 75000... meeeh hur gör man tvåan i kvadratmeter??? Vänta lite, ska bara googla. Ja, hallå det var ju inte helt enkelt, men nu så, m2...  75 000 m2 tar ju sin tid att avverka och efter det är fötterna helt stumma. Så vi shoppade lite vin,  svartpepparchips, choklad och en tysk kebab. Kebab där är ett hett tips. De har rödkål i som de gjort något gott med... typ någon sötsur inläggning, dressing eller nåt ditåt. Mmmmmmm!!!

Anyway, vi hittade denna i matbutiken också. Lindts Wasabichoklad. Låter helt koko, men måste ju provas.


Kan väl säga att det smakprovet ledde till något som jag inte trodde var möjligt. Jag spottade ut det och sköljde munnen. AV CHOKLAD!? Ja, faktiskt. Den var fullkomligt vidrig, vidrig! Vilket man kanske skulle kunna räkna ut. Men den produktutvecklare som släppte igenom detta för produktion skulle jag vilja prata med. Hade varit så kul att veta hur... ah! Jag har hittat ett tillfälle att använda hen!!!

Hade varit så kul att veta hur HEN tänkte där.

Testa på egen risk... för prova måste man ju och det kan ju vara intressant att få testa choklad som inte skapar ett sug efter mer, någon gång i livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar