onsdag 16 januari 2013

Hmmm... Darin!!! Vilken kille!!!!!!

Nu är vi på Bread and Butter mässan in Berlin. Vi har inte haft tillgång till internet förrän nu så vi har inte kunnat uppdatera er. Resan började på absolut bästa sätt. Kolla bara vem vi fick som resesällskap.... Darin! Vilken fantastiskt trevlig kille! Vi är nog lite kära både jag och Carro. Inte nog med att han ställde upp på kort, skrev autograf och meddelande till mina 24 små sötnosar som väntar på mig på jobbet på fredag, han gav oss dessutom sina bästa tips på bra restauranger och roliga ställen att besöka här i Berlin om vi hinner. Ja, för han hade bott i Berlin i ett och ett halvt år tidigare så han kunde stan.


Vi kollade in hans hemsida och såg att han släpper singel på fredag. Här kan du smyglyssna Löp och köp! Vi vet iallafall hur vi överlever passen på löpbandet vi tänkt påbörja i vår.

Just nu vilar vi fötterna efter en lång dag på mässan och gör beställningen till Fever London för vår/sommar 2013 klar. Vår och sommar... visst låter det härligt! Här är vyn från vårt hotel. Got to go!!!


2 kommentarer:

 1. Hahaha. Vad söt han är... :)
  Kramar och ha en fin Berlinvistelse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var en riktig goding! Tack! Vi lever loppan! Varje shoppingälskares våta dröm! Kram!

   Radera