söndag 20 januari 2013

Hmmm... B&B part one.

Vi tar det från början. Vi har ju som sagt varit i Berlin på mässa för att handla in kläder till våren och sommaren på memelie.com och för att låta oss frestas av alla höst- och vinterkollektioner som visades. Å jaaaaaa.... det finns massor att se fram emot.... även om jag måste erkänna att vår och sommar lockar mer än höst och vinter just nu.

Vi flög först till Arlanda för att där byta flyg och sedan flyga vidare till Berlin. Självklart passade vi på att kolla om Min Boudoir fanns bland tidningarna i kiosken på Arlanda. Det gjorde den. Det känns fortfarande häftigt att ha en annons i en riktig tidning. En fantastiskt bra tidning dessutom.


Att vi valde just det flyget som vi valde och hade bokat just de platser som vi hade skulle ju som ni vet visa sig vara en riktig lyckträff. Vi fick ju så trevligt sällskap där på flyget....


Väl framme i Berlin åt vi fantastisk vietnamesisk mat för en spottstyver och laddade för en dag späckad med intryck och många... många steg under fötterna. Vi kan ju säga att de var minst två storlekar större framåt kvällen... men det tar vi i morrn. Nighty night.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar