fredag 18 januari 2013

Hmmm... jag kan göra vad som helst i rätt skor...

Nu är vi tillbaka i Sverige igen... lite vimmelkantiga av intryck och sådär mosigt trötta som man blir när man kastas från en mässa späckad med intryck direkt in i fredagsvardagen på jobbet och nu soffan. Vi har också som ni nu förstår det delikata problemet att välja ut vad Memelie ska sälja nästa höst... ja det är faktiskt så långt i förväg som man måste beställa. Lola Ramona har lagt upp en video filmad på plats i deras bås på B&B.


Eftersom vi än så länge suger på karamellen och funderar och vrider och vänder på vilka praliner till skor som vi ska beställa till nästa säsong, så tänkte vi involvera er. Vilka gillar ni mest? Vilka skulle ni vilja köpa hos Memelie i höst? Snälla, hjälp oss. Vi vill som vanligt ha allt.

Klicka på länken så ser ni filmen: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151379899413987

Ha en riktigt skön helg... njut!!!!

Kramar!

2 kommentarer:

  1. Ja, gud så härliga skor. Favoriter vid första anblick: Stövlarna med färglada knappar som nonstopp upp längs kanten, svarta boots med röd application (mun?) och de blockfärgade pumpsen med orange i sig. Mmmm... /Ellenor

    SvaraRadera
  2. Ha ha! Ja vi döpte snabbt dessa stövlar till Smartiesstövlar. Visst ser det ut som det är nonstop eller smarties på dem. Ljuvliga! Tack för hjälpen!

    Kram!

    SvaraRadera