torsdag 3 januari 2013

Hmmm... näe det känns inte som att jobba och lite reaprat.

Idag kände jag igen mig så otroligt bra i Lingonberries inlägg. Jag har ingen lust att börja jobba igen på måndag. Att gå upp tidigt i mörkret för att gå till mitt vanliga jobb... lockar inte just nu. Inte alls.

Självklart menar jag inte arbetet med Memelie. Det är faktiskt så kul så det känns inte som något arbete. Att pyssla med Facebooksidan, bloggen, bokföra det som händer i shoppen och se att det faktiskt rör på sig och går framåt och se vad kunderna beställt och fundera över om de kommer att bli nöjda och vilka roliga händelser dessa kläder eller skor kommer att få vara med om. Det är bara roligt och det är en härlig känsla att få göra detta och nej, det känns inte som något jobb för mig ännu. Och drömmen om att detta ska fungera som ett heltidsjobb i framtiden finns såklart.

Det vi arbetar mest med just nu förutom att packa och skicka beställningar är att fundera över vilka kläder vi ska köpa in till nästa säsong. En del beställningar är klara, men några återstår. Därför ska vi åka på mässa i Berlin den 15-17 januari. Ni förstår nu att jobbet med Memelie är hur kul som helst väl? Men för att få plats med det nya så behöver vi bli av med det som finns i lager.

Därför frestar vi våra kunder med något extra under rean. Bland alla som handlar eller kanske redan har handlat av vår rea mellan den 24 dec - 31 jan kommer vi sedan att lotta tre lyckliga vinnare som får hundra kronor var att spendera på de nya vår- och sommarkollektionerna som snart dyker upp.

Bra va?2 kommentarer:

 1. Riktigt bra rea, sparade just ett par tusenlappar...som ju då också kan shoppas upp. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha! Ja, jag hörde att ni hade fått lite VIP-treatment och att ni shoppat loss ordentligt. Hoppas ni gillade det ni köpte och att handla hos Memelie.

   Hörde att vi kanske ses i februari också. Vore kul!

   Kram Lotta

   Radera