söndag 17 februari 2013

Hmmm... vi klär om schlagerstjärnorna och nej det där var ingen riktig schlager alls!!!

En riktig jävla schlager... jo jag tackar jag. Fy ...  vilken skitlåt. Den här gången tvingas jag förfasas över hur folk röstar. Töntigt, fjantigt och enbart löjligt av dessa herrar och sjunga denna sång i mello. Kom igen! På en revyscen med Stefan och Christer eller på ett studentspex javisst... men inte här. Näe!!!! Dessa knäande herrar får INTE vinna hela alltet.

Men som tur var så var ju State of Drama hyffsad iallafall. Puh! Folk var inte helt från vettet.

Gina Dirawi och Danny Saucedo lär sig steppa. Olle Kirchmeier/SVT
 
Men nu kör vi makeover. Ja?
Gina hade ju som vanligt fantastiskt snygga kläder och klarar sig undan vår makeover. Vi kastar oss istället över de kvinnliga deltagarna.


 Elin Petersson

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article16253490.ab

Såhär tyckte Aftonbladet: 
Trus: Hurra för Elin som bytte myskjolen till något mer minnesvärt, och festligt, i sista sekund. Godkänt!
Tobbe: Ja skönt. Den här byxdressen i rosa känns betydligt mer ABBA-Agnetha än Pingstkyrka.

Vi: Färg, hurra!!! Snygg färg och kul att det händer något och inte bara är svart. Vi håller med Aftonbladet och ger klart godkänt.

Vårt förslag: 
Vi längtar till sommaren och bara ben och sol. Så vi drar på ordentligt med en riktig sommarklänning och svart träskor. 


Amanda Fondell

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article16253490.ab


Såhär tyckte Aftonbladet:
Trus: Det här är stilen som jag vet modemaffian kommer hylla. Och jag stämmer in i kören. Trendigt och hett.
Tobbe: Okej, för din skull då, Trus. Annars lär du väl sticka ner mig med Fondellskans rakblads-lösnaglars-knogjärn, för övrigt det coolaste i outfiten.

Vi: Svart igen. Lite trist, men för övrigt en snygg klädsel. Lite mycket med knogjärn på båda händerna. Hade räckt med en. Men snyggt.

Vårt förslag:
Vi tycker att ett par schyssta jeans skulle passa henne. Till det en vit topp och ett par höga lite roligare skor. En enkel och mer vardagsbetonad outfit, men hon känns inte riktigt som en tjej som gillar söta klänningar.

Lola Ramona Angie P Svart


 
Caroline af Ugglas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article16253490.ab

Såhär tyckte Aftonbladet:

Trus: Ja, det här är nog första gången en schlagerartist är inlindad i gasbinda på scenen. Om det är snyggt? Nej, men bättre det än en sjuksköterskedräkt.
Tobbe: Nej, att vara ett stort sår på scenen är inte ens schlagerknäppt. Trots de röda kängorna och trots de mimande Caroline-kopiorna.

Vi: Tyckte väl kanske att det var en kul idé, men nja. Det blir ganska tråkigt ändå. Vi gillar fest och tycker man ska passa på att vara fin när man är med i mello och gasbinda var väl inte riktigt det vi menade. 

Vårt förslag: 
En söt, snygg, lite sportig sommarklänning i härligt rött och till det ett par höga snygga, men lite tokroliga skor. Detta känns för oss som Caroline och vi tror att hon hade gillat detta. Vi gillar iallafall.
Lola Ramona Angie P Röd och rosa


Janet Leon

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen/article16253490.ab
Såhär tyckte Aftonbladet:
Trus: Helt klart den hetaste kroppstrumpan i schlagerns historia! Tobbe, gissar att du gick ner i spagat av den här Iprenmannen-blå kreationen?
Tobbe: Du menar väl Viagra-blå? För exakt så hett är det här! Voff! Mjau!

Vi: Näe. Färgen var snygg, men vi fnissade rått åt kommentarer på facebook om Tena-lady-byxa, för jo, sömmen i brallorna gör att det ser ut som om hon har en binda. Att killarna gillade det förstår vi också... för tajt var det. Men nej, inte vår kopp med té.

Vårt förslag: 
Blått är flott så vi tycker att hon ska fortsätta på den linjen. En snygg klänning med rosetter i ryggen. Till det ett par tuffa skor. Vad tycks?
Lola Ramona Angie Randig3 kommentarer:

 1. Å jag missade ju mellon i går...men förstår att det kanske inte var någon miss ändå :-). Gillar verkligen de kläder ni har i er webbutik, de är fasligt tjusiga och härligt färgglada.

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ha ha, nej det var inte så mycket att missa schlagern igår. Inte nåt alls faktiskt. Kul att du gillar våra kläder! Jag gillade din outift igår till bröllopet också och du får klart godkänt av oss och slipper undan makeover precis som Gina ;-).

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha tack för det, vilken tur :-) Annars tror jag säkert att ni hade hittat på något tjusigt som jag skulle gilla, jag menar ni har ju hur många fina klänningar som helst!

   Kram

   Radera