måndag 18 februari 2013

Hmmm... måndag med Memelie.

Idag var det måndag igen och det betyder att jag jobbar med vår webshop. Just nu är fokuset på att kolla så att de fakturor som droppar in stämmer med våra beställningar och att de varor som levereras är rätt. Alla nyheter ska också läggas in i shoppen, så att vi kan börja sälja allt snyggt som kommer nu. Detta är såklart en av de mest spännande perioderna under året. När alla paket anländer med nya spännande kläder som ska packas upp och sedan levereras till kunder. Att äntligen få klämma och känna på allt som vi ibland inte sett annat än på bild och ibland inte sett sedan mässan för ett halvår sedan och glömt bort exakt hur det såg ut. Spännande.

Reavarorna ska marknadsföras också såklart. Än så länge finns det faktiskt några godbitar kvar till riktigt bra priser. Rean är på mellan 50-70% rabatt. In och fynda. Klicka på bilden så kommer du till vår rea.

Men nu ska jag ta tag i bokföringen för januari. Japp, sånt ska också göras förstås. Även om det inte är riktigt lika spännande som att packa upp nya kläder. Tjing!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar