söndag 10 februari 2013

Hmmm... Mellostyling med reakläder från memelie.com

Näe... det blev inte mycket bättre av att se Melodifestivalen när det verkligen gällde. Jag tillhör dessutom dem som tycker att Sean Banan är bedrövlig. Urk! Men jag förstår att barn och en hel del vuxna gillar honom och självklart att den som fick flest röster vinner och jag är ok med det, även om jag inte håller med.

Desto gladare blev jag över att Louise gick till final! Som jag hoppades. Heja! Det visar att det inte bara var barn som röstade iallafall. Det var den låt jag tyckte bäst om igår. Hon var väl värd den finalplatsen.

Vi gör som förra veckan och stylar om de kvinnliga deltagarna i kläder som vi skulle vilja se dem i från vår webshop. Allt finns att hitta hos memelie.com. Just nu har vi dessutom finalrea. In och kolla om du hittar något du gillar. Strumporna är från Sneaky Fox.Felicia Olsson
Såhär tyckte Aftonbladet:
Tobbe: Fjädrar och coolt snitt gör att Felicia sticker ut, men hon behöver bära den här blåsan med mer självförtroende.
Trus: Håller med dig min vän. Det är sobert, klassiskt, vackert. Nu är det blicken och hållningen som ska till.
Vi: Håller med. Snygg klänning, men hon bar inte upp den. Hon borde tittat på Sarah Dawn Finer för att fixa detta. Men tycker det är lite trist med alla säkra kort. När det är Mello så går det ju att ösa på rejält. Då borde man passa på.


Fever London Vivienne DressHearts PHLola Ramona Angie svart/vit

Vårt förslag från shoppen: En röd Viviendress från Fever London med snygga strumpor från Sneaky Fox (bilden är lånad där och om ni klickar på strumporna så kommer ni till deras sida) och höga tuffa skor från Lola Ramona.


Swedish House Wives  
Såhär tyckte Aftonbladet:
Tobbe: Det här är schlager med glitter, guld och extra allt. De blir som tre färgglada Charlotte Perrelli. Såna här outfits funkar bara i festivalen.
Trus: Jag vet att du älskar kläder som ser ut som julinslagspapper, Tobbe. Och en eloge till Jenny Silver som har kortare shorts än Jessica Andersson 2006.
Vi: Gillade Pernillas outfit. Snygg färg. Inte lika övertygade om Hannas klänning. Knepig färg och hon kunde gott fått vara lite sexigare. Jennys kläder glömde vi liksom bort lite eftersom vi var så imponerade över att hon sportade detta efter att nyligen fått barn överhuvudtaget. 

Fever London Roxbury DressFever London Byron Dress

Vårt förslag från shoppen: En snygg peplumklänning från Fever London till Jenny. En typisk Pernillaklänning enligt oss och en figursydd klänning till Hanna, båda från Fever London. Självklart ska dessa ackompangeras med snygga höga svarta skor och strumpor med baksidesömmar, typ som bilderna här från Sneaky Fox.


Shade PHColetteVivienne PH

Erik Segerstedt & Tone Damli
 Såhär tyckte Aftonbladet: 
Trus: Tone, i sin mus i kant-klänning, riskerar bjuda på en klassisk troschock i kväll. Men för i övrigt ser de ovanligt städade ut efter ett one night stand, vilket låten handlar om.
Tobbe: Erik kör på strandraggare-med-gitarr-looken. Känns ospännande. Tones heta klänning räddar inte det.
Vi: Tyckte definitivt inte att Tones skor och klänning matchade... alls. Big mistake. Klänningen... eller tunikan tyckte vi funkar över ett par jeans en vanlig vardag, men detta är Mello. Nä... då behövs det mer än detta.

Emmy Design Keyhole flounce dress, Lipstick redSheer Netting PHLola Ramona Angie svart/vit
 
Vårt förslag från shoppen: En figurnära kurvig klänning från Emmy Design, nätstrumpor från Sneaky Fox och skor från Lola Ramona.
Louise Hoffsten
Såhär tyckte Aftonbladet: 
Tobbe: Här är kostymen Anna Järvinen borde haft förra veckan. Louise blir tuff och cool istället för tantig.
Trus: Tja, vet inte det ja. Men, Louise gör allt med sådan värdighet. Vill bara ta henne under armen och bjuda henne på en kopp kaffe.
Vi: Kavajen var snygg och outfiten är typisk för Louise. Vi hade önskat att hon vågat lite mer. Men hon var fin helt klart.


Fever London Barbarella Prom Dress. Veronik PHLola Ramona Angie multi

Vårt förslag från shoppen: Louise får vår guldklänning, den finaste från Fever London, eftersom vi tyckte hon var en värdig vinnare. Till detta klassiska srumpor från Sneaky Fox och snygga skor från Lola Ramona.


Psst: Förresten ni missade väl inte den snygga klänningen som Joacim Cans körtjej hade? Ni skymar den här.

http://www.svt.se/melodifestivalen/artister/2013/joacim-cans/bidragsbibeln-joacim-cans-anneli


2 kommentarer:

  1. Håller klockrent med på Felicia, det hade varit roligare men nåt som stack ut mer!

    SvaraRadera
  2. Tack! Eller vad säger man... kul kanske?

    Roligt att du hittat hit. Kollade din blogg och där fanns ju grejer jag missat. Du hamnade direkt på vår följalista för hos dig behöver jag läsa ikapp.

    Kram!

    SvaraRadera