onsdag 12 december 2012

Hmmm... tjohohopp och hur sjutton???

Idag har varit en riktigt bra dag. En sån där dag då man liksom tar små skutt då och då mellan stegen.

Jag var och hämtade två paket. Ett innehöll ett ljus från Reunion som jag vann inne hos Josanne och hon hade fått ljuset från Tofsar och ting. Så fint och det luktar så fantastiskt gott!!!Sedan vann jag faktiskt i en tävling till samma vecka, men det har jag inte skrivit om här förut. Jag slängde iväg en kommentar i Odd Mollys julkalender på Facebook. Tänkte inte mer på det för man vinner ju så sällan ändå resonerade jag. Men... jag vann!!! Ett par varma, sköna, gula, snygga sockar.
Förra veckan och denna har det också börjar röra på sig i mer vår shop. Vi har tom fått en kund från Finland och idag en beställning från Italien!? Jag är såååååå nyfiken på hur hon hittat oss och väntar spänt på svar eftersom jag inte kunde låta bli att maila henne och fråga.

Små tjohohopp alltså och i morgon är det Lucia. MYYYYYYYYSIGT!!!

Hör du det Dina! MYYYYYYYYYYYSSSSSSSIGT!!!

Kram Lotta

2 kommentarer:

  1. Ja ordet mysigt kan användas i olika sammanhang som fredagsmys och jag medger att jag är inte den som har det på tungan i var och varannan mening MEN Lucia är en fin dag och MYSIGT :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Japp, Lucia är mysigt... fredagsmys har det gått inflation i. Skönfredag, festfredag, fredagshäng, fredagsparty... why not liksom. Kram !!!

      Radera