lördag 29 december 2012

Hmmm... askungen på bal eller bara ett par snygga skor.

Har varit och shoppat i egen shop. Himla smidigt och så trevlig personal de har ;-) 

Ja, eftersom vi nu har rea med 50% hos memelie.com, så var jag och Carro snabba att dyka ner i högarna och prova och fynda själva också. För säkerhets skull involverade vi även vännen D i reashoppingen. Man ska ju trängas under mellandagsrean och trängsel på två var svårt att fixa. Det blev bland annat ett par sköna Lola Ramona skor med lagom hög klack. Jag blir liksom lite svajig när klackarna blir för höga... hrrm. Så nu steppar jag runt i dessa för att gå in dem ordentligt, och ser fram emot sol och värme, så att jag kan använda dem även utomhus. Men innan dess ska mycket hända. Snart ska vi tex iväg på inköpsmässa. Stay tuned!
2 kommentarer:

 1. Så söta! Var "tvungen" att fynda jag också! Ett par skor och två matchande väskor beställda! Kul webshop - och härligt med rea! Hälsningar Ellenor

  SvaraRadera
 2. Å ja, visst är skorna fina! Rea är inte heller så dumt.

  Du har bra smak! Precis det matchande setet har jag själv också :-)
  Kul att du hittat och gillar vår shop. Det är alltid spännande att se om andra tycker om samma saker som vi. Å du ta med dig skorna på massor av roligheter. För de är inte bara snygga, de är faktiskt riktigt sköna också. Glöm bara inte bort hur lätt det är att få skoskav på hälen i nya skor. Litet tips bara.

  Kram Lotta

  SvaraRadera