måndag 9 juli 2012

Hmmm... Vi tar väl det från början.

Vi landade i Berlin på tisdagskvällen. Efter att ha fått ut vårt bagage, hittat rätt buss och snurrat runt lite för att hitta hotellet så kunde vi äntligen inspektera rummet och packa upp. Sen var vi hungriga, så vi gav oss iväg på jakt efter en restaurang där vi kunde äta middag. Valet föll på en indisk restaurang och vi valde både kyckling och lamm. Fantastiskt gott med lite vin till!


Sedan var det dags att planera morgondagens strapatser på mässan och framför allt se till att vi hittade dit. Det är ju tur att M2 pratar flytande tyska och kan fråga sig fram för annars vete katten om vi hade kommit fram ännu. Eftersom vi var lite pirriga och spända på hur det skulle vara på mässan och dessutom så var det vääääääldigt varmt att sova så blev det inte mycket sömn den natten. Efter lite frukost piggnade vi till och gav vi oss iväg mot Tempelhof. Buss, tunnelbana, pendeltåg, röriga skyltar som inte (enligt oss iallafall) visade vilket håll man skulle åt, gjorde att det blev ett rätt stort projekt att ta sig till Tempelhof Luftbrücke, men till slut var vi där. 


Ja utanför, för sen skulle vi ju hitta rätt ingång och bli registrerade och få våra passerkort. PUH!!! Vi fick vifta med vår inbjudan och våra registreringsuppgifter, tryckta på rosa papper så klart, under näsan på många kontrollanter innan allt blev rätt. 

Sedan kunde vi kliva in i himmelriket. WOW!!! Alla shoppingälskandes absoluta önskedröm!!! WOW igen!!! Kläder, skor, accessoarer mm, så långt ögat nådde. Men mer om det nästa gång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar