måndag 2 juli 2012

Hmmm... massor av kläder men vad ska vi välja???

Idag laddar vi för fullt för det stora äventyret. Det ska packas och funderas och planeras. I morgon är det nämligen äntligen dags! Vi drar iväg på inköpsmässa i Berlin! Tjooohoo!!!

Mässan heter Bread and Butter tradeshow och är en mässa där massor av klädmärken visar upp sina kollektioner inför kommande säsonger för inköpare. Du kan läsa mer om mässan här: http://www.breadandbutter.com

Det är hundratals märken så vi kommer ju självklart inte hinna kolla på alla märken. Så hmmm... vad ska vi prioritera först? Det är här ni kommer in i bilden, ni som läser vår blogg och som kanske i framtiden är möjliga kunder till Memelie. Vi tänkte att ni kunde få vara med och påverka vilka märken vi inte får missa. Ni kan kolla vilka dam-klädes-märken som är på plats genom att klicka på den här länken http://www.breadandbutter.com/summer2012-therock/brands/brand-bible och sedan på fliken som ser ut såhär:
                           


Kolla och se om det är något speciellt ni gillar och kommentera gärna så ska vi försöka se till att titta lite extra om det är några speciella önskemål ni har. Kom ihåg att Memelie kommer att sälja lite retro-influerade kläder så det får gärna vara den stilen på märken som ni önskar.

Bilderna är lånade från B & B:s hemsida.

Nu ska vi greja vidare!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar