söndag 8 juli 2012

Hmmm... Honey, we´re home!

Nu är vi hemma i Sverige igen. Liiiite senare än det var tänkte eftersom vårt plan ställdes in pga radarproblem i Hamburg. Först kände vi väl lite att hmmm... vad gör vi nu, fast i Berlin. Men Air Berlin löste det så smidigt och vi fick rum på ett superfint hotel, Motel One i Berlin. Låter som ett skämt och här kom det både ett och två hmmm... från oss, som är lite känsliga när det gäller standarden på hotellen och vi såg hemska scenarion med kryp i sängen osv.

Men, men som så mycket annat så fixade sig alltså även det och vi sov som prinsessor. Motel One som är en kedja, kan vi alltså varmt rekommendera. Några foton som inte har den bästa kvaliteten, finns här nedanför. Vi var väl i ärlighetens namn alltså inte så ledsna för att vi fick en extra dag i Berlin som flygbolaget betalade. Den förvaltade vi väl och spenderade i vintage och retrobutiker samt på en mysig diner i sextiotalsstil.

Men eftersom vår kamera är på vift mellan Berlin och Göteborg, tillsammans med resten av bagaget så kommer fler och längre inlägg lite senare.

Fortsättning följer alltså....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar