tisdag 26 juni 2012

Hmmm...hur (censur) gör man???

Nu snurrar hjulen för oss på Memelie väldigt fort. Midsommar försvann i ett nafs och nu är det tillbaka till verkligheten igen. Vi ska nämligen åka till Berlin på klädmässa den 4-6 juni. Mässan kallas B & B men heter egentligen Bread and butter. Vi har blivit inbjudna av ett klädmärke som vi hoppas kunna sälja i shoppen och vi ska dit för att träffa dem och förhoppningsvis göra vår första beställning. Det ska bli så spännande!!!!!!!!! Men innan dess är det en hel del som ska fixas. Vi ska till skattemyndigheten, till Magnus på banken, vi ska göra en liten folder för att kunna dela ut och göra reklam för Memelie, fixa med vår demoshop så att vi har något att visa upp om de ber om det osv osv...

För oss som inte är så vana användare så är GIMP och Texttalk, som plattformen till vår shop heter, en djungel fortfarande. Tålamod är inte heller den starkaste sidan som ni lär märka om ni fortsätter att följa oss. Allt ska helst hända på en gång och självklart ska man kunna mixtra med bilder och göra en logga direkt. Alltså hur svårt kan det vara liksom!?

Hmmm...SVÅRT skulle det visa sig!!! Vår beundran till er proffsbloggare som lägger upp alla dessa fantastiska bilder är numera enorm.

Var glada för att ni missat alla vackra haranger som kommit över våra läppar de senaste dagarna. Vår omgivning har duckat och smart nog undvikit oss de senaste dagarna. Men det tar sig. Nu har faktiskt bloggen en ny header. Skriv gärna en kommentar och säg vad ni tycker om vårt nybörjaralster. Shoppens provbilder är numera lika stora (att det skulle vara så himla svårt då) och ett litet bildspel rullar. Halleluja att det funkade när det testkördes vid två i natt.

Så nu är det bara att börja bocka av alla andra punkter på vår "att göra lista". För på tisdag smäller det. Då flyger vi till Berlin. Vi ska hålla er uppdaterade så häng med! Men ibland pausar vi också och njuter av de korta stunderna av sol. Det måste man. Got to run!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar