fredag 5 april 2013

Hmmm... vi bullar vidare... why not liksom?

Bullar är ju gott som sagt... men man kan inte bara äta köpebullar. Så med jämna mellanrum fyller jag på bullförrådet hos pappa och idag var det dags igen. Medan degen jäste passade jag även på att baka lite kakor som hemma hos oss går under namnen Sirapskakor eller Arrogenter. Dessa ska bakas på smör, inte margarin som det står i receptet! Tar du margarin är det inte ens samma kakor. Ja, i och för sig bakar jag bullarna med smör också. De blir godare så. Ja detta har jag roat mig med idag. Vill ni ha receptet på kakorna så finns det här under. Från mammas gamla vältummade receptblock. Lite sådär lagom flottigt och fancy sådär. Tjingeling! Ha en go fredag!!!







3 kommentarer:

  1. Sådana "mönster" på bullarna skulle jag också vilja kunna göra, har aldrig fattat hur det går till!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har gått i min mormors bullskola. Hon var snabb som en vessla när hon gjorde bullar vilket jag inte är. Men egentligen är det inte så svårt. Jag kan försöka göra som Lingonberrie och använda ballongvispen som stativ och göra en liten film nästa gång. Vi kan kalla den mormor Sigrids bullskola. Stay tuned

      Radera
    2. Ska hålla mig vaken när du visar film:)
      Kram

      Radera