lördag 6 april 2013

Hmmm... inventering på lagret och skor... åh... lila...

Idag har vi inventerat lagret på memelie.com. Puh!!! Men nu så stämmer allt i shopen och vi är redo att räkna igenom alla fakturor och kolla så att allt stämmer inför årsredovisningen... urk. Men shoppingen går bra. Ha ha! Det var inte alls meningen att jag skulle trippa ut med dessa skor ALLS! Men så blev det. Ursäkta bildkvalitén och vinkel. Det var inte helt lätt att fota sin egen fot. Färgen stämmer inte alls. Den är ljusare lila i verkligheten (som bak på hälen på första bilden) och i mocka. Jag tänkte matcha dem med klänningen under. Jag har ju nämligen ett bloggevent jag ska på i början av juni och då vill jag vara fin. Vad tror ni?
Uppdatering:

5 kommentarer:

 1. De är ju jättefina. Synd att färgen inte stämde men gör det något?
  kramkram

  SvaraRadera
  Svar

  1. Jag klapprar runt här hemma och tränar på klackarna, klappandes på klänningen för den är så fin och len i tyget... hrm... graciös som en flodhäst, men snart så ska jag trippa fram.

   Nejdå, jag är så nöjd, så nöjd med att de är lila och att de är lite mörkare än prickarna i klänningen är bara snyggt. Men skorna ser nästan svarta ut på mina bilder och jag ville inte luras.

   Kram kram!!!

   Radera
 2. Alltså jag funderade på.... jag älskar era dressa-om-kända-människor-inlägg. Eftersom ni gör de coolaste snyggaste kläderna och Jenny Strömstedt är den coolaste snyggaste tv-människan, kan inte ni dressa om henne? Hon känns klockrent som en Memelie-tjej ju! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tackar och bockar!

   Kul att du gillar våra inlägg om att dressa om kändisar! Jag förstår inte de själva sitt eget bästa så måste vi ju hjälpa dem ;-).
   Jättekul att du gillar kläderna vi säljer också såklart! Jag ska sätta mig på bussen till Göteborg i em och jag har ju några timmar att fördriva så självklart ska jag dressa om Jenny Strömstedt. Ska bara fundera ut något bra.

   Jag tror du kanske gillar att vi troligen kommer att ha ett litet event i slutet av april i Linköping. Vi ska bara dubbelkolla att lokalen är ledig fortfarande.

   Kram!!!

   Radera