måndag 8 april 2013

Hmmm... har Jenny Strömstedt shoppat hos Memelie? Eeh... näe...

På begäran från The Queen of Fucking Everything kommer här ett inlägg där Jenny Strömstedt får en make-over med Memeliekläder. Jag har ju såklart klippt in Jenny Strömstedts huvud på bilder från www.memelie.com. Ifall nu någon skulle tro att dessa bilder är riktiga trots mitt dåliga kunnande i bildredigering. Tyvärr har hon ju inte själv förstått sitt eget bästa och handlat något hos oss... än. Men nu kanske ;-). Hon blev väldigt snygg i dem i alla fall.

Jag kollade precis in hos The Queen of Fucking Everyting på hennes blogg. Den raringen hade skrivit om vår lilla shop idag. Tack snälla!!!

Här kommer hon då, Jenny Strömstedt i nya kläder.


3 kommentarer:

 1. Hon blev ju skitsnygg Jenny;) Och så undrar jag varför den ljuva galningen QFE ville se just henne i kläderna?! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hon blev faktiskt tom snyggare än vad jag trodde. QFE:s kommentar till det förra inlägget var:

   "Alltså jag funderade på.... jag älskar era dressa-om-kända-människor-inlägg. Eftersom ni gör de coolaste snyggaste kläderna och Jenny Strömstedt är den coolaste snyggaste tv-människan, kan inte ni dressa om henne? Hon känns klockrent som en Memelie-tjej ju!"

   Eftersom jag är svag för smicker och hon hade en så snygg motivering och det var en kul idé så blev det som det blev.

   Vilket bra inlägg du hade idag!

   Kramar!!!

   Radera
  2. Jag vill se Jenny- och mig själv, och alla andra med- i ALLA kläderna! Men just Jenny S har en så klockren look och attityd till de här kläderna!

   Riktigt bra jobbat tycker jag-tack! KRAM!

   Radera