måndag 1 juli 2013

Hmmm... Hultsfreed Hayride del 1.

Vi kom fram till Hultsfred lite sådär lagom sent. Ni vet sådär så att man är lite lätt stressad och har andan i halsen... men hinner till slut ändå. Tack D för bärhjälpen!

Sedan kom festivalbesökarna. Det var så kul att få se de som provar våra grejor. Om de gillar det de ser, om det passar på osv. Lyckan när man hittar precis rät. Vi får ju aldrig vara med annars. Vilka trevliga människor det fanns på den här festivalen!!! Öppna, glada, hjälpsamma, lätta att prata med och rara överlag! Vi som var här hade som sagt inga förväntningar alls, men jag ser redan fram emot nästa år. Det här var så kul!!! Vi hade dessutom de bästa grannarna runt oss bland försäljarna. Tur för oss nybörjare! Ni får träffa dem i nästa inlägg.


Uppackning pågår för fullt här. Vi är nästan klara att släppa in alla i vårt lilla bås.


 Vi stack emellan med lite musik... och om jag inte ser helt fel, så stoltserar nog killen längst till högers flickvän med en randig topp från oss numera, någonstans i Italien.


 Å mer försäljning... så kul det var och vilka söta kunder vi hade!!! Tack för att ni handlade hos oss. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar