måndag 27 augusti 2012

Hmmm... vi kör en östgötsk musikvecka... varför inte liksom.

På fredag kliver M1... eller nä... hmmm... nu har vi varit hemliga tillräckligt länge. M1 heter egentligen Charlotte men kallas aldrig nåt annat än Lotta av de som känner henne och M2 heter Caroline, men kallas bland vänner för Carro. Så nu vet ni det. Så småningom kanske vi dyker upp på bild också, vem vet.

Så... på fredag kliver Lotta på bussen mot Östgötaslätten och Linköping för att slå några flugor i en smäll. Träffa pappa, gå på marknad, träffa Carro och vännen A för att gå på Winnerbäckkonsert, ja Lasse ska ses på hemmaplan, och sedan jobba som en liten blådåre tillsammans med Carro på söndag för att få allting klart tills vi ska öppna. Det börjar dra ihop sig och det ÄR pirrigt. Just nu är vi alltså lite halvgalet upptagna med annat än just bloggen och idéerna tryter lite, men för att ni inte ska bli helt utan inlägg har vi bestämt att denna vecka ta da... får bli en temavecka i musikens tecken. Eftersom vi är födda och uppvuxna i Linköping får det alltså bli en östgötsk musikvecka med lite turistinformation mellan varven från två experter. Enjoy!

Så, som sagt, vi är båda uppvuxna i staden med det stolta kyrktornet mitt på Östgötaslätten. Staden där man hejar och vrålar fram sitt LCH i Cloettacenter, och damfotbollslaget LFC på Folkungavallen. Där man äter Sveriges godaste glass på Bosses, handlar billigt godis i Chokladboden i Gamla Linköping eller direkt på Cloettafabriken i Ljungsbro. Smäller i sig fantastiska bullar och semlor på surdegsbageriet Ronaldo´s och badar i konstsjön Tinnerbäcksbadet mitt i stan på somrarna mm mm...


Å tydligen låter som ett Kolmårdstroll. Så vi sätter väl ribban högt från början och börjar med denna...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar