fredag 3 augusti 2012

Hmmm... en liten sneakpeak kanske?

Nu håller vi ju som bäst på att lägga in alla varor i webshopen. Vilket pill!!! Det gäller att inte missa någonting, någonstans. Puh!

Som ni vet sedan tidigare, så är ju Lola Ramona ett av de märken vi kommer att sälja på memelie.com. Vi har visat de läckra väskorna Explorer och Girlie i ett tidigare inlägg. Ni kommer ihåg dem väl? Annars kolla här.

Som ni vet har Lola Ramona en logga med en tjej som har ramlat, då hon är ovan vid sina höga klackar. Vi tror att ni, precis som vi nickar igenkännande till den bilden. ( Ett praktexempel på detta ploppar upp ur minnet, då M1 stapplade omkring i ett par Jimmy Choo från HM hemma i lägenheten, skrattandes så tårarna rann. Gångstilen var mer som en kobent Tina Turner och väggarna var nödvändiga som stöttepelare. Ja jösses! De skorna fick HM tillbaka). För att inte Lola Ramonas skor ska kännas som de skorna, så har alla skor en vadderad innersula. Detta gör att de är väldigt bekväma att gå i. Detta gäller även de modeller som har en hög klack. Tanken är att man ska orka gå i skorna en hel dag. Så för att se om detta stämmer har M1 slagit till på de randiga Angie med hög klack, för att öva i. (Hmmm... ja alla ursäkter för att få köpa snygga skor funkar väl, eller?) Besked om hur övandet går kommer längre fram. Men lyckas M1 med detta så klarar alla det. Vi lovar!

Så... ta da!!!! Nu tänkte vi visa vilka skor vi har tagit in till hösten. Håll tillgodo!!!

Elsie Stövlett
Sierra boot


Elsie låg klack


Elsie låg klack
Elsie låg klack

Angie hög klack

Angie hög klack

Vilken är din favorit?

2 kommentarer:

 1. Ni är ju så roliga och lite hemliga. :) Jag tokgillar Lola Ramona men har inte provat några live än. Ettan, trean och femman är mina favoriter än så länge.

  trevlig helg!
  kramar

  SvaraRadera
 2. Tack! Vi är nog mest lite fega än så länge för att visa upp oss på nätet... men det kommer nog ska du se. Visst är Lola Ramona underbara! 1:an, 2:an, 5:an och 6:an har hittat till mig. Min kollega har beställt 1:an, 3:an och 5:an. För vi måste ju göra reklam... eller hur!

  Återkommer med en recension över hur det går för mig med sko nr 6. För ja det var jag som vinglade runt i mina Jimmy Choo. Voj voj! Då kanske det blir lite bildbevis ;-)

  Å förresten, vilka fina kort du tar!!! Önskar vi var lika bra. Det skulle vi behöva nu med alla plagg som ska in i shoppen.

  Kramar!!!

  SvaraRadera