tisdag 14 augusti 2012

Hmmm... stort tack!!!!

När man som vi hoppar in i nåt helt nytt, i vårt fall startar företag i form av en webshop, och inte vet ett skvatt om allt som man behöver kunna, utan bara vet att det är nåt man måste göra och sen kastar sig ut. Ja, det kanske är tur i och för sig att man inte vet hur mycket jobb det kommer vara, för då kanske man aldrig skulle ha försökt, fast det var egentligen inte dit vi ville komma.

Under vägen inser man att det finns många fantastiska människor, både nya och gamla bekantskaper, som gärna hjälper till, ger goda råd och stöttar en för att man ska nå målet. Vi har haft tur och har en hel hög sådana människor runt om oss. TACK!!!

Lite speciellt tack till:

Sandra, som hjälpte oss med idéer, färger, och layout på vår logga.
Christina, som hjälpte oss med första brevet till potentiella leverantörer. 
Anna, som gav oss totala rookies den erfarne klädsäljarens, agentens mm bästa tips.
Nina, vår ekonomiska rådgivare. Inte alla har tillgång till världens bästa ekonomischef som på sin fritid erbjuder sig att sätta sig vid ett ekonomiprogram och lära en allt hon kan.
MariaLola Ramona. Hon svarar tålmodigt på våra mail, och snabb är hon dessutom.
Emmy, på Emmy design. En fantastisk designer, som även hon hjälper till när något blivit knas.
Lauren, Nao och MalinFever London.Vilka serviceminded människor. Ingenting är omöjligt.

Alla ni som läser denna blogg och ni som gillar oss på Facebook!!!

Å så självklart våra nära och kära!!! Tack för era tålmodiga lyssnande öron när vi exalterade kommer hem och vill berätta allt, även om damkläder kanske inte är ert favoritämne, för barnpassning, matservice mm mm mm!!!! Ni är bäst!!!!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar