onsdag 7 augusti 2013

Hmmm... Vision i Köpenhamn.

Idag är det förberedelser för Visionsmässan i Köpenhamn som gäller. Ni vet packa ner det man ska ha med sig i form av packning, tågbiljetter, entrébiljetter mm. Vilket tar mycket längre tid när man bor i en annan lägenhet än sin egen och måste springa ner i källaren och upp i sin egen och tillbaka för att sedan göra om proceduren för att man glömt något. Det tar lite extra tid helt enkelt. Dessutom ska vi ju handla in lite till hösten i butiken och se på kollektionerna för vår och sommar 2014 (jag vet det känns helt galet, den här sommaren är ju inte slut ännu). För att vi ska veta hur mycket vi kan handla in (tyvärr rullar vi ju inte i pengar) så måste vi ju ha koll på vår budget också. Vi ska dessutom träffa vår agent på Lola Ramona och Blutsgeschwister! Det ska bli kul!

För er som ev har varit inne i vår lilla butik... är det något speciellt ni saknar eller skulle vilja hitta hos oss? Något speciellt märke eller plagg? Skriv gärna en kommentar.

Vill ni följa med så kommer det lite inlägg i bloggen från mässan... kanske redan i morgon... om jag hittar D:s lilla resedator i röran i vardagsrummet... annars till helgen.

Ha det gott!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar