fredag 10 maj 2013

Hmmm... Memelie proudly presents... en personlig favorit. Elsa Billgren.

För ett tag sedan gav The Queen of Fucking Everything mig idén att klä om Jenny Strömstedt i några av kläderna från vår butik. Hon hade sett inläggen där jag dressade om artisterna i Melodifestivalen och gillat det. Jag gillade hennes idé och gjorde det gärna.

Resultatet ser ni här: http://memelies.blogspot.se/2013/04/hmmm-har-jenny-stromstedt-shoppat-hos.html

Så nu tänkte jag drömma vidare och leka klippdocka med en av mina personliga favoriter på många plan och en stor förebild för mig när det gäller stil. Så jag tycker inte att Elsa ska byta ut sina kläder. Inte alls!!! Men hon vore definitivt en drömkund såklart. Jag skulle spricka av stolthet om Elsa Billgren skulle bära något från oss.

Så med lite nervöst skak i knäna kommer här resultatet, tänk om hon mot förmodan skulle se det och inte gilla det och göra såhär, usch... hemska tanke... men det är gjort med mycket kärlek från min sida glöm inte det...

Bilden är lånad här: http://elsa.elle.se/sjuklista
  
Här är klippdockan Elsa!

 

Detta är ihopklippta bilder ifall någon skulle få för sig något annat. Elsa har alltså inte haft dessa kläder på sig. Det är bara en önskedröm från min sida. Så nu var det klarlagt.

Voila!

3 kommentarer:

 1. Jag färgar ju ändå håret rött snart- gör jag det kanske den efterlängtade fantastiska gröna funkar!!!

  Tårta- från Östensson av alla ställen!! Och den var otroligt god, den slog faktiskt Lanemo som ju annars ligger nästgårds härifrån. rekommenderas å det varmaste (blåbärstårtan) :-D Kram!!

  SvaraRadera
 2. Fast..... det är Elsa som skulle spricka av stolthet i era kläder, så det så! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klänningarna var i Västerås när jag kollade i morse. Borde komma in i morgon alltså. De finns redan i shoppen för beställning om du vill hinna före alla andra. Vi har bara inte gått ut med det förrän klänningarna var på plats.

   Den gröna till rött hår är ju en klockren kombo! Borde jag tänkt på när jag klädde om Elsa ju. Jo, det hade ju varit fasligt trevligt om hon gillade våra kläder och kände sig stolt och vacker i dem...såklart.

   Östenssons alltså. Å bättre än Lanemos. Jag får skicka dit pappa nästa gång jag är hemma. Nåt kan vi väl alltid hitta på att fira.

   Massor av kramar!!!

   Radera