Först kokades det svartvinbärssaft som sen skulle bli gelé.
Medan vinbären silades till saft gjordes en bulldeg som fick jäsa medan...
... det bakades kokostoppar.
När de var klara var det lagom att börja baka bullarna. Med mammas goda råd i minnet och med hjälp av mormors knixiga utbakningsteknik så blev bullarna så småningom...
... såhär fina.
Då var det dags att koka gelé av vinbärsaften och sylt av lite röda krusbär.
Sen var det äntligen klart. Puh!!!
Nu gäller det bara att hålla tummarna för att gelén stelnar när den blir kall.
Tack söta du för dina ord!!!
SvaraRaderaHär var det farligt att gå in och kika med dessa gottigheter!! Älskar nybakade bullar...
Ha en underbar fredag..
Kran
Tack själv!!! Håller tummarna för att mannen ska få komma hem till er i familjen snarast!!!
RaderaHa en fin helg du också!
Kram!
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRadera