onsdag 27 juni 2012

Hmmm...vilken dag!

Idag har vi haft full upp...Puh!

Det började med att vi skulle köra in till stan för att besöka skatteverket och banken. Lite stressade över allt vi skulle hinna. När vi hunnit åka en liten, liten bit får M2 ett verkligt hmmm... uttryck i ansiktet och ett oups kommer. Hon stannar bilen och börjar garva. Både mobilen och nycklarna låg kvar på taket når vi åkte iväg. Det gjorde de inte när vi stannat. Men tro det eller ej, de låg kvar på vägen och mobilen höll. Inte en skråma.

På skatteverket var vi inte ensamma direkt. En och en halv timme senare hade vi fått hjälp att få alla uppgifter vi behövde för att skicka in en ansökan om att starta företag. Men då hade Lill-emelie fått nog och propsade högljutt på pannkakor med grädde och sylt. Tur att vi har henne ibland när det är mycket som händer. Hon är en riktig mat-och-sovklocka ... som dessutom inte går att stänga av. Alarmet fortsätter tills något gjorts åt saken oavsett om det är en tupplur eller lite pannkakor man behöver.

Ett lunchstopp senare var det dags för banken. Vi hade tur och Markus, den raringen, kunde klämma in oss trots att vi vår vana trogen inte bokat tid idag heller. Papper till foldrarna som vi ska ha med oss till mässan hittade vi också, så nu rullar vi vidare.

På väg hem stannade vi för att plocka kvällsmat eftersom solen tittade fram. När solen är framme för en gångs skull och det är sommar så måste man passa på. Jordgubbar. Finns det något godare än nyplockade solvarma jordgubbar direkt från plantan? Knappast. Vi moffade i oss och plockade med hem. Inget hmmm...här men väl ett långt mmmmmmmmmmmmmmm. Ljuvligt!!!

Gissa vad som hände när vi skulle åka? M2 lämnar en kartong jordgubbar på taket och kör...vad är oddsen för det? Hmmmmmmm....


















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar