måndag 7 oktober 2013

Hmmm... tandläkarväder!!!

Idag har jag varit hos tandläkaren... och japp tandläkarväder var det. Grått och lite fuktigt, men inte regn... inte riktigt.

Som tur var inga hål, bara en trasig lagning som ska bytas och lite putsning av tandsten. Vilket jag gillar. Känslan av att det är helt rent! Underbart. Dessutom är min tandläkare både snygg och världens raraste mot en harig själ som jag, som har tandläkarskräck och inte öppnar munnen om man pratar om att göra något mer än ta bort tandsten, utan att ge mig bedövning. Det gäller ju att jämna ut saker här i världen menar jag... tandläkaren-not so fun... en snygg, snäll tandläkare-helt ok. Å plötsligt så är det uthärdligt att gå dit.

Men som sagt idag var det tandläkarväder, helt klart. Dock hittade jag inga nyponbuskar på vägen dit. De fanns däremot längs cykelvägen mot Vidingsjö i Linköping, där denna videon är hämtad ifrån. Underbar konsert. Fantastisk låt och fantastisk Lasse som sjöng och spelade, trots tandvärk.


11 kommentarer:

 1. att Att vara någons fru länkar till er idag kanske väger upp lite av tandläkarfasan:-P
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. O ja!!! Nu måste jag in och kolla!
   Hoppas du har en härlig helg!
   Kram!!!

   Radera
  2. Precis det jag oxå skulle säga om Att vara någons fru, spännande och kul Lotta!!
   Lycka till med tandvärken! :(
   Kram Frida

   Radera
  3. Ja, visst är hon snygg i våra byxor!!!
   Vi hoppas såklart att många fler upptäcker vår lilla butik på det sättet, alltså genom att synas hos Emma. Det är ju en hel del som läser hennes blogg.

   Hoppas allt är bra Frida!!!
   Såg era underbara bilder från båtturen idag! Härligt!!!

   Kramar!!!

   Radera
  4. Även på instagram länkade hon till er. Du får bli lite mer aktiv där!! :p, ;)
   Kram på dig!

   Radera
 2. Urk! Hatar att gå till tandläkaren! Halva bygden här hade samma tandläkare som barn. Han var satan bakom ett munskydd och skrämde skiten ur oss......Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade själv en sån elaking till tandläkare i högstadiet. Därifrån kommer min skräck för att gå dit också. Men har som sagt hittat en fantastisk snäll tandläkare nu och det är tom helt ok att gå dit.

   Hoppas du haft en härlig helg!!!

   Kramar!!!

   Radera
 3. Gillar inte heller tandläkaren. Och på något konstigt sätt lyckas jag alltid ha vräkt i mig vitlök dagen innan så de kanske inte gillar mig heller :-/
  Hur som helst är det skönt när man kommer därifrån och munna känns fräsch :-)

  Kram å ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha! Kanske skulle smälla i mig massor av vitlök på söndag då, eftersom jag ska dit igen på måndag. Ja, visst är det skönt när allt är putsat och rengjort!! Vitt och fräscht!

   Hoppas allt är bra!!!
   Kram!!!

   Radera
 4. Jag blir så glad. Tack tack tack för inlägget hos mig! Jag blir både glad och ledsen(på ett bra sätt), rörd och alldeles varm!!! Det är mycket och har varit mycket under en längre tid och nu säger kroppen ifrån. Med råge. Jag ska försöka fundera på länken du skickade med....hör av mig om det blir aktuellt.

  Ha en fin kväll söta rara!!!

  Stor kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det märkligt att kroppen ofta är klokare än huvudet och när man inte förstår att pausa själv gör kroppen det åt en. Vi har köpt biljetter idag så om du känner att du orkar och vill så ses vi. Skulle du på Boozt i helgen? Hoppas du får en välförtjänt riktigt härlig helg, ja även om du inte ska dit såklart.

   Kramar!!!

   Radera