fredag 3 januari 2014

Hmmm... vilken lägenhet...Sånt här får mig att bara utbrista i ett wow och sucka djupt... tänk att ha en sån här lägenhet i Paris. Precis en sån. Ja, drömma får man ju. Väl där ska jag titta på Marie Antoinette, ströva runt i Paris och leta antikviteter i små affärer, dricka champagne i vida glas, äta fantastiska ostar och åka till Versaille och drömma vidare... suck!!!

Ja ni förstår mer var den sucken kom ifrån om ni läser här: http://belloblog.com/2013/12/23/1942-time-capsule-apartment-discovered-in-paris/
  http://graphics8.nytimes.com/images/2006/10/13/arts/13mari.1.600.jpgStill of Kirsten Dunst in Marie Antoinette (2006)

3 kommentarer:

 1. Alltså eller hur? Mer flärd och Paris till folket. :)
  Jag har inte hunnit med att kommentera men jag har tänkt i flera dagar att jag skulle säga att vilka fantastiska klänningar ni säljer! Jag har tittat på frugan och Banditens fina bilder och suckat djupa klänningssuckar. Underbara!!
  Jag är tyvärr för äppleformad för att kunna ha den looken tycker jag själv men jag ska ägna våren åt att göra nåt åt saken. Vänta bara...hihihi.
  Massa kram och ha en fin lördag!
  L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja visst är väl klänningar ljuvliga!!! Och det finns så många fina! Jag menar hur många svarta klänningar kan man ha egentligen? Många tydligen... när jag kollar i garderoben.
   Själv är jag för mycket päron och alldeles för bred över rumpan just nu, så jag är en av dem som ockuperar Friskis nu i januari. Hoppas bara jag är envis nog att hänga i även fram i februari, mars minst denna gång så att rumpan krymper och orken och energin kommer tillbaka. Vi får kämpa tillsammans!
   Många kramar!!!!

   Radera
 2. Precis! Nu kör vi. Jag fyller 40 i mars och tänkte hårdträna tills dess. Har iallafall funderat på det i flera månader. Det finns ju så mycket härliga kläder och för mig är det bysten som spökar och midjan. Pepp!
  Kramar och må så gott!

  SvaraRadera